Wat kenmerkt het onderwijs van de Scheutplaneet?

Hieronder ontdek je de acht pijlers die kleur geven aan onze visie. Verfrissend, toekomstgericht en op maat van onze leerlingen.

Daarnaast hebben we vier heldere leefregels die altijd en overal van toepassing zijn. Zo is het voor iedereen fijn om op de Scheutplaneet te zijn.

Ten slotte is er ook nog de praktische infobrochure en het schoolreglement met de officiële regelgeving.

Dankzij dit duidelijke kader bouwen wij, samen met onze leerlingen en hun ouders, elke dag verder aan een fijne en leerrijke schoolomgeving. Doen jullie mee?

fingerprint

Visie

Acht pijlers vormen het DNA van onze basisschool en bepalen de keuzes die we maken.

insert_emoticon

Leefregels

Wij hechten veel belang aan de manier waarop we met onszelf, elkaar en onze omgeving bezig zijn.

format_list_bulleted

Praktische informatie

Brochure met alle praktische informatie: wie is wie, opvang, communicatiemiddelen ...

vpn_key

Schoolreglement

In het schoolreglement vind je de wederzijdse rechten en plichten van de leerlingen, de ouders en de school.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}