Foto's

Op deze pagina vind je algemene foto's van onze school.

De fotoalbums van de klasgroepen kan je bekijken via een specifieke link (op te vragen bij de klasleerkracht). Zo respecteren wij als school ieders privacy en voorkomen we mogelijks misbruik van beeldmateriaal door externen. 

Lezen is cool!

Lezen is écht cool. Zo ontwikkelen we een hoger concentratievermogen, een rijkere taal, we ontdekken de wereld en onszelf ... Samen genieten we van een verrassend boek! Doen jullie ook mee?

Meer foto's keyboard_arrow_right

Nieuwe klaslokalen voor de lagere school

Ruime leslokalen met veel daglicht voor onze leerlingen vanaf het eerste leerjaar. Nieuwe digiborden, aandacht voor een prikkelarme leer- en leefomgeving, flexibele werkvormen door de schuifdeuren tussen de lokalen, flexklassen ... . Reuzeblij! #ScheutplaneetGroeit

Meer foto's keyboard_arrow_right

Beelden uit de kleuterklas

In de kleuterklas kan je kind knutselen, zingen, dansen, samen spelen, ... Kleuters leren er op een speelse manier heel wat vaardigheden aan. Zo wordt je kind stap voor stap goed voorbereid op het eerste leerjaar.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Renovatie nieuwe kleuterklassen

Op maandag 13 februari zijn wij gestart met de totaalrenovatie van onze oude kleuterklassen. Tegen het voorjaar van 2024 hopen wij onze jongste leerlingen te verwelkomen in volledig vernieuwde, ruime en lichtrijke lokalen. Om naar uit te kijken!

Meer foto's keyboard_arrow_right

Schoolcontract: project opwaardering van de schoolomgeving

Met het schoolcontract willen we de omgeving rond de school verbeteren; samen met de bewoners van de wijk. Project in samenwerking met Perspective Brussels.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Onze school

Wij bouwen aan een volledige nieuwe, eigentijdse school: een fonkelnieuwe sportzaal met veel daglicht (vanaf 1 september 2022), nieuwe klaslokalen voor de lagere school (vanaf voorjaar 2023) en de kleuters (vanaf najaar 2024) alsook een bewegingsvriendelijke speelplaats.

Meer foto's keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x