Troeven van onze instapklas

insert_emoticon

Aparte klasgroep

Onze 2,5-jarige peuters zitten in een aparte klas. Extra focus op het sociaal-emotioneel welbevinden en veel ruimte tot exploreren en experimenteren is zo mogelijk.

insert_emoticon

Aangepaste infrastructuur

Onze leslokalen voor de peuters zijn extra groot, hebben veel daglicht, nodigen uit tot bewegen en ontdekken. Ook de peutertoiletten zijn vlakbij. Helemaal op maat dus!

insert_emoticon

Zindelijkheidstraining

Het éne kind kan al rond 2 jaar zonder luier, bij het andere kind duurt het wat langer. Samen met de ouders maken we er werk van. Onze zindelijkheidskoffer staat alvast klaar.

insert_emoticon

Slaaphoekje

Met een slaaphoekje bieden we uw peuter de mogelijkheid om even op adem te komen, te rusten of slapen. Niet nodig? Dan spelen we verder in de klas.

insert_emoticon

Middaglunch in de klas

Onze peuters eten 's middags hun boterhammen op in de eigen klas. Samen met hun juf of meester nemen we de nodige tijd. Geen stress of lawaai hier.

insert_emoticon

Ouders welkom in de klas

Van 8 uur tot 8.20 uur (woensdag 9 tot 9.20 uur) komen de peuters samen met mama of papa rechtstreeks naar de klas. Zo geven we hen een rustige en warme opstart van de schooldag.
Op donderdag organiseren we wekelijks 'Welkom in de klas' van 8.30 tot 9.00 uur. Alle mama's en papa's zijn dan welkom.

insert_emoticon

Halve dag naar school

Dat mag! Veel nieuwe prikkels maken de start van de kleuterschool extra vermoeiend. Starten met halve dagen helpt uw peuter om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x