Middagopvang

De school organiseert middagopvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

  • van 12.20 tot 13.20 uur

Tarief: € 0,80 per middag / kind

Deze vergoeding zal ons deels helpen bij de kosten die de middagopvang met zich meebrengt: het inzetten van vrijwilligers en leerkrachten, meubilair en energiekosten. Anderzijds stelt deze vergoeding ons ook in staat het pedagogisch comfort voor de leerlingen van de Scheutplaneet op peil te houden.

Aangezien het om kinderopvang gaat, ontvangen alle ouders die hiervan gebruik maken, zoals de wet het voorschrijft, een fiscaal attest. Het bedrag dat op dit fiscaal attest wordt opgegeven, kan afgetrokken worden van de inkomsten die aangegeven worden in de personenbelasting. Naargelang de belastingschijf levert dit een belastingvermindering op van 25 tot 50% op het ingebrachte bedrag op dit fiscaal attest. Op het fiscaal attest mogen wij wettelijk alleen de opvanguren vermelden van kinderen onder de 14 jaar die in het betreffende jaar effectief aan de school betaald werden. Het feit alleen dat de uren op een rekening staan is niet voldoende.

Wegens praktische redenen worden er geen warme maaltijden aangeboden op onze school. De kinderen brengen hun eigen lunchpakket mee (in een herbruikbare lunchbox of brooddoos).  

Gaat je kind 's middags thuis lunchen? Dan betaal je geen bijdrage voor de middagopvang. Vanaf 13.15 uur is je kind terug welkom op school.

Er is geen middagopvang op woensdag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x