Hier gaat van alles gebeuren…nieuwbouw sportzaal, volledige renovatie schoolgebouw en speelplaats.

Achter de toegangspoort aan de drukke Ninoofsesteenweg, tref je buiten je verwachting een geweldige, kansrijke school met veel zonlicht, ruime lokalen en een grote speelplaats. (3249 m2)

Sinds 2007 droomt het schoolbestuur,  over een infrastructuur die voldoet aan huidige kwaliteitsnormen. Door de recente verhuizing van de leerlingen van de secundaire school Imelda-instituut naar de campus St-Michel, leek het ons een ideaal moment om renovatiewerken op te starten. Op voorstel van Brussels minister Sven Gatz, het collegelid dat in de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) bevoegd is voor Nederlandstalig onderwijs en Scholenbouw, heeft deze week het college van de VGC ingestemd met een principeakkoord over een renovatie en capaciteitsuitbreiding.

Wij zijn hen heel dankbaar en super tevreden met deze beslissing van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) om mee te investeren. Hierdoor kunnen wij een grondige renovatie uitvoeren en uitgroeien tot een dubbele basisschool waar op korte termijn 480 leerlingen samen met hun ouders met veel goesting zullen samen-leven en samen-leren.

2020-09-27T14:06:41+01:00